Leírás

Az AirVape Xs GO elődje, az AirVape Xs sikerére épült, de teljesen új, kisebb és görbültebb dizájnban érkezik (2,5 x 10 cm – 53 g). A méretnövelésnek köszönhetően könnyen megfogható és a tenyerében elrejthető, arra az esetre, ha szüksége lenne az extra lopakodásra. Az AirVape Xs GO 1200 mAh-s beépített akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a pass-through technológiát, ami azt jelenti, hogy töltés közben is használhatja.

A korábbi verziókhoz hasonlóan az AirVape Xs GO is a vezetési és konvekciós technológia kombinációját használja az optimális fűtés elérése érdekében. Belülről a tökéletes méretű, ovális alakú kerámiakamrát találja, amelyet alulról melegítenek, hogy a hatóanyagokat egyenletesen, sűrű, sima és ízes gőzké vonják ki a gyógynövényekből. Az Xs GO egy nagyszerű párologtató olyan alacsony költségvetésű szóló vaporok számára, akik értékelik a kiváló teljesítményt és a legmagasabb szintű diszkrétséget.

Onyx fekete színben kapható.

Kivitel

Az AirVape Xs GO külső vékony és ergonomikus markolattal rendelkezik. Kiváló minőségű hőálló ABS műanyagból készült, amely használat közben nem melegszik fel kellemetlen hőmérsékletre. Az elindításához és a kívánt hőmérsékleti szint beállításához használja az egygombos vezérlőt, amely az 5 fényű LED-kijelzővel kombinálva gyorsan és egyszerűen elindíthatja a kívánt hőmérsékleten a vape-menetet. A mágnesesen rögzített szájrész a kamra tetején helyezkedik el, és könnyen eltávolítható betöltés és tisztítás közben. Alatta van az ovális alakú kamra, amely teljes elszívást és egyenletes felmelegítést valósít meg kialakításának köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a kamra forró falai jobban érintkezzenek a száraz gyógynövényekkel. Tervezési szempontból az AirVape Xs GO minimalista, könnyen használható és rendkívül diszkrét. A kompakt kialakítás azt jelenti, hogy könnyen magával viheti, az innovatív fűtési rendszer pedig biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki száraz fűszernövényeiből otthon és külföldön egyaránt. Hibrid fűtés Nagyobb testvéréhez hasonlóan az Airvape Xs GO is hibrid konvekciós/elektromos fűtési rendszerrel rendelkezik. Az ovális alakú kerámia sütő közvetlenül melegíti a gyógynövényt, míg a kamra alatti rekesz megtelik forró levegővel, egyenletesen felmelegítve a tálat. A sütő közömbös a kémiai reakciókkal szemben és hőálló, hogy megakadályozza az égést. A kettős szűrőnek köszönhetően (egy a kamrában és egy a szájrészben) garantáltan selymesen sima gőzt kap, veszteségmentes részecskék nélkül, akármilyen gyorsan is lélegzik be.

Akkumulátor

Az AirVape Xs GO 1200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és felmelegszik. a legalacsonyabb hőmérsékleti szintre mindössze 20 másodperc alatt. A teljesen lemerült akkumulátor teljes feltöltéséhez körülbelül 45 percig kell csatlakoztatva hagyni – ez sokkal kevesebb, mint a legtöbb hordozható párologtató! A pass-through technológiának köszönhetően egyszerre töltheti az akkumulátort és használhatja az Xs GO-t, ami egy nagyon kényelmes funkció, ami azt jelenti, hogy nem kell attól tartania, hogy a lemerült akkumulátor miatt rövidre zárja a vape sessiont. Az AirVape Xs GO mikro-USB-n keresztül tölthető, így bárhol töltheti, ahol hozzáfér USB-aljzathoz, például egy modern konnektorhoz vagy számítógéphez. Könnyű használat Az AirVape Xs GO kezdők és szakértők egyaránt könnyen használható, mivel egyetlen gombos vezérléssel rendelkezik, amely a készülék bekapcsolására és az öt hőmérsékleti beállítás egyikének kiválasztására szolgál (180, 190, 200, 207 és 215 °C). A gyors, 20 másodperces felmelegedési idő azt jelenti, hogy szinte azonnal elkezdheti a párologtatást, míg a kaparószerszám az egység hátuljához rögzítve azt jelenti, hogy mindig lesz mivel keverni a száraz fűszernövényeket, hogy a legtöbbet kihozhassa. ki belőlük. Ha meg szeretné tölteni az AirVape Xs GO-t a választott gyógynövényével, egyszerűen távolítsa el a mágneses fúvókát, hogy hozzáférjen a kamrához. A gyártó valamivel finomabb őrlést javasol, valamint a kamra laza csomagolását, hogy a szájrész ne nyomja túl szorosan az őrölt fűszernövényeket. Garancia Az AirVape Xs GO-ra 3 éves, az AirVape élettartamra szóló garanciát vállal a Canatura.

Jellemzők

1200 mAh Akkumulátor 20 másodperces felfűtési idő 5 hőmérsékleti lehetőség 180 °C és 215 °C között Automatikus kikapcsolás időzítő Egy gombos egyszerű hőmérsékletszabályozás ↑↓ Micro USB töltés Pass-through technológia (használat közben töltés) Ovális kerámia fűtőkamra EZ AirPath (részben elszigetelt) Ergonomikus kialakítás kényelmes markolattal Beépített kaparószerszám   Tartozékok (tartozék) USB-kábel Tisztítószerszám Csomagolóeszköz Csereszűrő képernyő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AirVape Xs GO Vaporizer” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.