TERM & CONDITIONS

ÜZEMELTETŐI ADATOK

Cégnév: Janai Online Service Bt.
Székhely: 1118 Budapest,Budaörsi út 36/A. (nem üzlet!)
Adószám: 29044528-1-43
Cégjegyzék szám: 01-06-796492
Kibocsátó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: janaionservice@gmail.com
Telefonos elérhetőség: 06-30-8609794
Bankszámlaszám: 12600016-12508916-85086607

Tárhelyszolgáltató: Contabo Gmbh

Adatkezelési szabályok

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

amelyben tájékoztatjuk Önt, mint honlapunk látogatóját, valamint szolgáltatásaink igénybevevőjét társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól.

1. Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk során?

Társaságunk az adatkezelése során alábbi alapelveket követi:

  1. a személyes adatokat jogszerűen és tisztességesen, valamint az Ön számára átláthatóan kezeljük.

  2. a személyes adatokat csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból gyűjtjük és azokat nem kezeljük a célokkal össze nem egyeztethető módon.

  3. az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatok az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak, valamint csak a szükségesre korlátozódnak.

  4. Társaságunk minden észszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az általunk kezelt adatok pontosak és szükség esetén naprakészek legyenek, a pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljük vagy helyesbítjük.

  5. a személyes adatokat olyan formában tároljuk, hogy Ön csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig legyen azonosítható.

  6. megfelelő technikai és szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítjuk a személyes adatok megfelelő biztonságát az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szemben.

Társaságunk az Ön személyes adatait

  1. az Ön előzetes tájékoztatáson alapuló és önkéntes hozzájárulása alapján és csakis a szükséges mértékben és minden esetben célhoz kötötten kezeljük, azaz gyűjtjük, rögzítjük, rendszerezzük, tároljuk és felhasználjuk.

  2. egyes esetekben az Ön adatainak kezelése jogszabályi előírásokon alapul és kötelező jellegű, ilyen esetekben erre a tényre külön felhívjuk az Ön figyelmét.

  3. illetve bizonyos esetekben az Ön személyes adatainak kezeléséhez Társaságunknak, vagy pedig harmadik személynek fűződik jogos érdeke, például honlapunk működtetése, fejlesztése és biztonsága.

Payment

Vivamus eros nibh, dictum sed venenatis vitae, ornare eget magna. Etiam mattis, felis eu interdum posuere, justo neque dictum sapien, eu luctus neque nulla non ante. Quisque pharetra facilisis mauris a hendrerit. Donec rutrum maximus turpis id luctus.

Return

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi feugiat molestie ex quis finibus.

Close

Cart

Nincsenek termékek a kosárban.